Irányzatok

2013.09.10 19:32

A különféle homeopátiás megközelítések alapja a klasszikus homeopátiamelynek alapelveit Hahnemann is meghatározta, s műveiben lefektetette. A klasszikus homeopátiás orvos általában egyszerre csak egy szert ad a páciensnek. Ha több szerre van szükség a teljes gyógyuláshoz, akkor egymás után vagy váltogatva adja a szereket.

klinikai homeopátia alkalmazása során egyszerre több szert is kap a páciens, többnyire C30-as potenciáig bezárólag. A mindennapi orvosi gyakorlat és a nagyforgalmú rendelések teremtették meg az igényt erre a megközelítésre.

Az organotróp homeopátia az egyes beteg, legyengült, diszharmonikusan működő szerveket-szervrendszereket támogatja meg alacsony potenciájú szerekkel (pl. Schüssler-sók).

komplex, többféle alapanyagból összeállított készítményekkel általában konkrét betegségeket kezelnek, pl. köhögést, nyirokrendszeri betegségeket, szédülést. Nagyforgalmú rendeléseken is felírhatók, homeopátiás képzettség nem szükséges felírásukhoz vagy gyógyszertári kiadásukhoz.

Vissza

Elérhetőség

www.homeopatiapszichiatria.com www.drkatonaedit.hu
Budapest XI., Fehérvári út 54-56/B

+361-3611-876
keddtől péntekig 8.30 és 9.30 között

Skype: katona.edit1

A honlap oldalain található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt, az orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy terápiát. A feltüntetett kezelési lehetőségek és gyógymódok saját felelősségre alkalmazandók. Amennyiben panaszai súlyosak vagy elhúzódnak, forduljon szakemberhez! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

© 2013 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode