Gyógyszerbeszerzés, gyógynövények

C/CH30-as potenciáig sok patika tart szereket, főleg az akut problémákra valókat, vagy a leggyakrabban használt alkati szereket.

Ha éppen nincs a szükséges szerből, elvileg a patika meg tudja rendelni a Magyarországon törzskönyvezett gyógyszereket a nagykertől, és 2-3 nap alatt hozzájutsz a gyógyszerhez.

Ha a nagykernél nincs, akkor a Gazdagréti vagy az Aranysárkány patikákat javaslom (lsd. fent), vagy közvetlenül a gyártótól, az ausztriai (a magyar határtól pár km-re lévő Eisenstadt) Remediától lehet megrendelni a szereket.

 Nádormed Gyógyszertár  a rendelőmhöz legközelebbi gyógyszertár (Prielle utcában), ahol nagyon segítőkészek, sokféle homeopátiás gyógyszert tartanak.

A Kristály Gyógyszertár sincs messze, Fehérvári út 34., de nem találtam weboldalt hozzájuk.

Gazdagréti Gyógyszertárban forgalmazott homeopátiás gyógyszerek

Tényleg „gazdag” homeopátiás gyógyszerkészlet a XI. kerületben. Egyedi importengedéllyel beszerzik a különlegesebb homeopátiás gyógyszereket, és házhoz is szállítanak.

Azonkívül jó emlékeim fűződnek hozzá, 2000-ben itt kezdtem rendelni homeopátiát és pszichiátriát, azóta egy egész áruház nőtt ki a helyén.

Aranysárkány Patikában forgalmazott homeopátiás gyógyszerek

Jól felszerelt patika Óbudán, egyedi importengedéllyel. A patika dolgozóival gyakran találkozom továbbképzéseken, szóval képben vannak homeopátiában.

Remedia gyógyszergyárban készített és forgalmazott homeopátiás gyógyszerek

Ausztriából is rendelhető itthon nem forgalmazott homeopátiás gyógyszer. Max. 1 hét a szállítási idő, kb. 1.000,- Ft szállítási díj.

Növényi gyógyszerek

Bár nem nagyon frissítik az oldalt, de azért jól összeszedték, mely gyógynövény melyik termékben található meg, sokféle keresési lehetőség segít.

Elérhetőség

www.homeopatiapszichiatria.com www.drkatonaedit.hu
Budapest XI., Fehérvári út 54-56/B

+361-3611-876
keddtől péntekig 8.30 és 9.30 között

Skype: katona.edit1

A honlap oldalain található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt, az orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy terápiát. A feltüntetett kezelési lehetőségek és gyógymódok saját felelősségre alkalmazandók. Amennyiben panaszai súlyosak vagy elhúzódnak, forduljon szakemberhez! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

© 2013 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode